Nieuws

Wist u dat u bij John Pierik Landbouwtechniek ook terecht kunt voor speciale aanpassingen aan uw vrachtwagen trailer/aanhanger. 
Een door ons ontworpen aanpassing is de “zwaaiarm kabel begeleider” voor trailers en aanhangers met onder aanspanning. Een van de voordelen van deze aanpassing is onder meer dat men tijdens het laden en lossen gemakkelijker en veiliger tussen de vrachtauto en aanhanger door kan stappen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.
Wist u dat u bij John Pierik Landbouwtechniek ook terecht kunt voor speciale aanpassingen aan uw vrachtwagen trailer/aanhanger.
Een door ons ontworpen aanpassing is de “zwaaiarm kabel begeleider” voor trailers en aanhangers met onder aanspanning. Een van de voordelen van deze aanpassing is onder meer dat men tijdens het laden en lossen gemakkelijker en veiliger tussen de vrachtauto en aanhanger door kan stappen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =